Sociale medier varetagelse

Sociale medier
– den moderne mund-til-mund metode

Får din virksomhed gjort nok ved LinkedIn og Facebook?

… eller når I aldrig i mål med jeres ambitioner på de sociale medier? Arbejdstiden kan hurtigt gå med møder, daglige gøremål og SOS-opgaver.

Konsekvensen heraf bliver en SoMe-profil, der går i stå og ikke bidrager med noget til virksomheden. Tværtimod kan det give et indtryk af, at virksomheden er gået i dvale.

Så hvis der er dødvande i jeres tilstedeværelse på de sociale medier, så læs med videre eller kontakt os straks. Den organiske markedsføring kan tage din online markedsføring skridtet videre og sprede ringe i vandet, hvis den planlægges og udføres korrekt.

 

Opdaterer I lige så ofte, som I gerne vil?

Det er det de færreste virksomheder, der får det gjort. Vores erfaring siger os, at det ofte er et spørgsmål om planlægning. Planlægger I jeres post ud i fremtiden? Hvis ikke, skal I starte nu.

5 gode grunde til, at I skal planlægge jeres posts …

  1. Chancen for at I følger strategien og opnår succes, er betydeligt større, når I planlægger fremad.
  2. I undgår hovsa løsninger, der ikke bidrager positivt.
  3. Planlægning giver ro i sindet og fjerner den dårlige samvittighed.
  4. Det er tidsbesparende, fordi det ikke hver gang bliver en ny opgave, der skal løses.
  5. Jævnlig aktivitet på de sociale medier sender et positivt signal, om en virksomhed med gang i hjulene.

Uden en strategi og konkret plan, er det svært at få succes

Rigtig mange virksomheder har ikke en plan for deres aktivitet på de sociale medier, så det ender med, at opgaven bliver kastet rundt mellem medarbejderne.

Det arbejder vi på, at I fremover skal undgå. Vi tager opgaven i vores hænder og lægger sammen med jer en strategi for, hvordan jeres virksomhed opnår bedre resultater på Facebook og LinkedIn.

 

Sådan arbejder vi med driften af LinkedIn og Facebook

Vi ved, hvad der fungerer. Hvilke typer af post der fungerer, hvilke værktøjer I skal bruge og hvilke virkemidler, der har en effekt.

Vi kan enten tage udgangspunkt i en eksisterende strategi, der skal optimeres, eller vi kan være med til at forme en ny strategi fra bunden og integrere den med jeres andre markedsføringskanaler.

Vi kan bl.a. hjælpe din virksomhed med …

  • Udarbejde eller optimere en eksisterende strategi for den organiske rækkevidde
  • Dag-til-dag varetagelse af jeres virksomhedsprofiler
  • Produktion af tekstligt indhold til posts
  • Analyse af jeres resultater og opfølgning herpå
  • Sparring og rådgivning

Hvorfor skal min virksomhed bruge tid på driften af sociale medier?

Det er der mange gode grunde til. For at nævne nogle få: det skaber brand-awareness, synlighed i markedet og øget top-of-mind placering hos kunden, når der skal vælges leverandører eller samarbejdspartnere. Desuden betaler din virksomhed ikke Facebook en krone for det – det er nemlig gratis.

Via de sociale medier sender du signaler til dine følgere og du bidrager samtidig til søgemaskineoptimeringen ved at linke til dit website igennem godt indhold.

 

Hvad er godt indhold på de sociale medier?

På de sociale medier vinder det gode indhold, indhold som jeres følgere engagerer sig i. Men godt indhold kræver en ekstra indsats og tid at producere og bliver derfor sjældent realiseret. Vi hjælper dig med at producere det gode indhold og strategisk føre det ud i de rigtige kanaler på de sociale medier.

Opslag med levende billeder eller video har ofte stor betydning for den organiske rækkevidde af et Facebook opslag. Husker I det i jeres virksomhed, når I laver opslag på de sociale medier?

Vi har flere års erfaring med organisk markedsføring på både Facebook og LinkedIn og ved derfor hvilke knapper, der er mest effektive at trykke på.

Vi hjælper også din virksomhed med annoncering på både Facebook og LinkedIn. Læs mere om Facebook annoncering her og LinkedIn annoncering her.

Vidste du, at …

der er over 3.500.000 danskere på Facebook og mere end 2.000.000 danskere på LinkedIn?

Så er din virksomheds målgruppe der også – det tør vi godt love.

Det lyder godt – hvordan kommer vi så i gang?

Jo, det starter med, at du kontakter os. Det kan du enten gøre på e-mail: kontakt@tankeogstreg.dk eller på telefon: 297 297 68.

Så har du lejlighed for at få stillet dine sidste spørgsmål, vi kan finde ud af, om der er den rette kemi og endeligt aftale, hvad næste step skal være. 

Vi glæder os til at snakke med dig.

Ofte stillede spørgsmål

Vi er en B2B virksomhed – giver det mening for os at benytte os af Facebook?

Ja det gør det. Hvorfor? Fordi, at de beslutningstagere jeres virksomhed henvender jer til, garanteret selv er på Facebook. Derfor kan I stadig påvirke og ramme jeres målgruppe – I gør det bare via alternativ vej.

Hvorfor er det ikke nok, at vi selv tager os af vores virksomhedsprofil på Facebook?

Det er det også, hvis I har mange følgere og opdaterer ofte med et stort engagement til følge, eller hvis I har en høj konverteringsgrad fra Facebook eller driver meget trafik ind på jeres eget website derfra – så gør I nemlig alt rigtigt.
Hvis ikke I har det, kan I måske spørge jer selv, om I får nok ud af jeres tilstedeværelse på Facebook.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.

Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk