Sociale medier

Sociale medier har et enormt potentiale
– lad os hjælpe din virksomhed med at udnytte det til fulde

Sociale Medier

Sociale medier er nutidens mund-til-mund metode. Her likes, deles og ’tagges’ der, så ringene i vandet spredes, hvis ellers indholdet er godt. Det er nemlig dét, det handler om: godt indhold.

Men hvad er godt indhold? Det afhænger af hvem du spørger. Men uanset skal indholdet være relevant, velproduceret og veltilrettelagt, for at det bliver værdifuldt for din virksomhed.

Vi hjælper med

Sociale medier drift

Får din virksomhed taget action på LinkedIn og Facebook?
Eller når I aldrig i mål med jeres ambitioner på de sociale medier? Vi tager opgaven i vores hænder, så I får det optimale

Facebook annoncering

Vi kan hjælpe dig med alt fra rådgivning, analyse og opsætning til justering og optimering af dine Facebook annoncer.  Vi sørger for, at din virksomhed får det optimale ud af jeres annoncer.

LinkedIn annoncering

LinkedIn annoncering er måske et ukendt markedsføringsværktøj for dig og din virksomhed. Ikke desto mindre, er der et stort potentiale i at bruge LinkedIn annoncering til målrettet B2B-markedsføring!

”Men hvad så, hvis min virksomheds målgruppe ikke bruger de sociale medier…?”

Der er knap 4 millioner danskere på Facebook og mere end 2 mio. på LinkedIn, så uanset din virksomheds branche, om I er en B2C eller B2B virksomhed, så er jeres målgruppe der – det tør vi godt love.

Vi hjælper med at skabe værdi for både B2C og B2B virksomheder på LinkedIn og Facebook.

Det lyder godt – hvordan kommer vi så i gang?

Jo, det starter med, at du kontakter os. Det kan du enten gøre på e-mail: kontakt@tankeogstreg.dk eller på telefon: 297 297 68. 

Så har du lejlighed for at få stillet dine sidste spørgsmål, vi kan finde ud af om der er den rette kemi og endeligt aftale, hvad næste step skal være. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.

Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk