linkedin annoncering

B2B markedsføring når det er mest effektivt
– er det noget for din virksomhed?

LinkedIn annoncering

LinkedIn annoncering er måske et ukendt markedsføringsværktøj for dig og din virksomhed. Men I er lovligt undskyldte, det er nemlig ikke obligatorisk viden.

Ikke desto mindre, er der et stort potentiale i at bruge LinkedIn annoncering til målrettet markedsføring af din virksomhed – så længe du gør det rigtigt.

 

Hvorfor skal min virksomhed bruge LinkedIn til annoncering?

Din virksomhed skal benytte sig af LinkedIn annoncer, hvis I eksempelvis har brug for, at genere flere leads, øge kundeloyaliteten eller styrke jeres brand i B2B-øjemed.

Som du måske ved, er LinkedIn et online socialt netværk målrettet erhvervslivet. I modsætning til Facebook og andre sociale medier, er brugernes motivation professionel orienteret.

Det betyder, de forventer professionel erhvervsmæssig kommunikation i deres feed. Derfor er det oplagt for virksomheder, at bruge LinkedIn i et B2B markedsføringsøjemed.

Vidste du, at …

LinkedIn er det største B2B netværk i Danmark med mere end 2 mio. brugere og mere end 37.000 aktive virksomhedsprofiler?

–  det giver dig mulighed for at ramme (næsten), hvem du vil.

Hvad får min virksomhed ud af LinkedIn annoncering?


Segmenteringsmulighederne på LinkedIn er mange, så du kan ramme din målgruppe med dit budskab meget præcist. Du kan segmentere efter geografi, branche eller industri, virksomheders navn og størrelse, LinkedIn grupper mm.

Du kan også segmentere efter brugeres jobtitel, køn, alder, anciennitet, uddannelse eller meget andet.

Det betyder, at du for eksempel kan målrette din annonce og tale direkte til beslutningstageren i den virksomhed, du gerne vil i kontakt med. Eller du kan markedsføre dit produkt i lige netop den branche, hvor det er relevant. Eller du kan brande din virksomhed direkte overfor de kandidater, du gerne vil tiltrække.

Så uanset om din virksomhed ønsker flere salg, nye medarbejdere eller noget helt tredje, er LinkedIn display annoncering en yderst effektiv metode til netop det.

Vi kan bl.a. hjælpe din virksomhed med følgende til LinkedIn annoncer … 

Tekstforfatning og opsætning af annoncer

Opsætning af remarketing lister og målgrupper

Opsætning af Google Analytics

Budgettering op optimering

Splittesting

Hvad koster annoncering på LinkedIn?


Prisen for LinkedIn annoncer er højere end på Facebook. Til gengæld er konkurrencen også betydelig mindre, så dine annoncers synlighed er også tilsvarende bedre.

Betalingen for LinkedIn annoncer er enten pris pr. klik eller pr. visning, det er en vurdering og et valg man tager, alt efter annoncens formål.

LinkedIn annoncering stiller større krav til segmenteringen af din målgruppe, fordi klikprisen er relativ høj. Man skal altså undgå irrelevante kliks fra personer, der ikke er interesseret i dine opslag.

Vi sørger for, at dine annoncer rammer dem du vil, til den optimale pris.

 

Hvad kræver LinkedIn annoncering af mig og min virksomhed?

Ikke meget, det er nemlig her, vi kommer ind i billedet. Vi tilbyder at fungere som både rådgivere og digitale håndværkere, alt afhængig af dit behov.

Det vi kræver af jer, er tid til at afholde et møde for at høre jeres udfordringer og behov, derefter klarlægger vi en strategi og løser opgaven for jer.

Det lyder godt – hvordan kommer vi så i gang?

Jo, det starter med, at du kontakter os. Det kan du enten gøre på e-mail: kontakt@tankeogstreg.dk eller på telefon: 297 297 68. 

Så har du lejlighed for at få stillet dine sidste spørgsmål, vi kan finde ud af, om der er den rette kemi og endeligt aftale, hvad næste step skal være. 

Vi glæder os til at snakke med dig.

Vidste du, at …

du på LinkedIn kan segmentere efter geografi, branche eller industri, virksomheders navn og størrelse eller LinkedIn grupper?

Du kan også segmentere efter brugeres jobtitel, køn, alder, anciennitet, uddannelse eller meget andet.

Ofte stillede spørgsmål

Dit lyder interessant, men min virksomhed er ikke på LinkedIn endnu – hvordan kommer jeg igang?

Det er ikke noget problem, vi kan tage jer i hånden fra start og føre jer sikkert i gennem hele forløbet.
Kontakt os gerne med det samme, så vi tage en snak om, hvorvidt det giver mening for din virksomhed og i så fald, hvordan vi hjælper jer i gang.

Vi har tidligere haft dårlige oplevelser med en leverandør – hvordan ved vi, at I leverer?

Der er en første gang for alt, men vi har endnu ikke oplevet, at kunder har været utilfreds med vores løsninger. Det tror vi skyldes, at vi har erfaring med det vi laver og at vi gør en dyd ud af, at klarlægge vores kunders behov. Men måske vigtigst af alt, er vi ikke bange for at sige nej til en opgave, hvis vi ikke mener, vi er de rigtige til at løse den – vi er altid ærlige overfor vores kunder.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.
Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk