Google adwords

Effektiv og fleksibel annoncering
– vi hjælper din virksomhed til den optimale annonce

Hvad er Google AdWords?

Google AdWords er de øverste resultater i en Google søgning, de søgeresultater, der ligger over de organiske, og som er betalte annoncer.

Med Google AdWords kan du målrette din virksomheds annoncer specifikt mod den ønskede målgruppe, hvis du gør det rigtigt.

Google udvikler konstant AdWords, for at optimere annonceringsmulighederne. Det giver din virksomhed bedre mulighed for at ramme jeres målgruppe effektivt.

Men det komplicerer også forståelsen af, hvordan du får det optimale ud af AdWords – derfor vil vi gerne hjælpe dig med det.

AdWords bruges bl.a. til …

 • At segmentere specifikt med et budget, du selv kontrollerer
 • At øge synligheden af din virksomhed eller jeres produkt overfor (potentielle) kunder
 • At stå forrest i køen af udbydere, når brugere foretager søgninger relaterede til jer
 • At genere flere leads direkte hen til et specifikt sted på jeres website

Hvorfor skal min virksomhed bruge Google AdWords?

Fordi I gerne vil drive trafik ind på jeres website. Ligesom en fysisk butik gerne vil have et udstillingsvindue og en placering med mange forbipasserende eller en annonce præcis det sted hvor målgruppen befinder sig.

SEO og AdWords er desuden rigtig gode venner og en kombination af de to, vil give din virksomhed størst synlighed i Googles søgeresultater læs her hvordan vi laver SEO for din virksomhed. 

Sådan arbejder vi med Google AdWords

Vi arbejder professionelt og strategisk med AdWords. VI sørger for dine annoncer er relevante, præcise og indbydende. Det betyder at du får mest muligt ud af dine annoncekroner, og undgår at ramme helt ved siden af skiven.

Vidste du, at …

du ved AdWords annoncering betaler en pris pr. klik (PPC)?

Dvs. at selvom dine annoner bliver vist, betaler du kun, hvis brugeren klikker på den og bliver sendt ind på dit website.

Hvad koster Google AdWords?

Ved AdWords annoncer betaler man en pris per klik, også kaldet klikpris. Det vil sige, at I kun betaler hver gang en person klikker på jeres annonce, der linker til jeres website.

Prisen pr. klik afgøres som en auktion, hvor I som virksomhed ”byder” på, hvad I er villige til at betale pr. givne søgeord.

For at opnå den billigste pris på jeres annoncer, er det vigtigt, at de er skarpt definerede i forhold til målgruppen, målgruppens behov og tekstbeskrivelsen er præcis, informerende og indbydende. Hermed bliver dine annoncer også mere værdifulde for din virksomhed.

Vi skriver teksterne til dine annoncer, så de rammer målgruppen præcist og giver dig en billigere pris. Hvis dine AdWords tekster kun udløser få kliks pr. visninger, så ender du nemlig med at betale en høj pris for dine annoncer, som tilmed har en ringere effekt.

Vi kan bl.a. hjælpe din virksomhed med …

 • Søgeordsanalyse
 • Opsætning og administration af Google AdWords konto
 • Tekstforfatning til annoncer, så I rammer målgruppen præcist
 • Splittest af forskellige annoncer, der sikrer det bedste resultat
 • Stepvis optimering af bud, der sikrer den laveste pris
 • Konverteringssporing via Google Analytics
 • Specifik rådgivning

Skal vi hjælpe din virksomhed med AdWords?

For at vi kan hjælpe dig, kræver det, at vi får en større indsigt i din virksomhed og jeres kunder. Derfor starter vi altid med et møde, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende og bliver klogere på jeres behov og udfordringer.

Det lyder godt – hvordan kommer vi så i gang?

Jo, det starter med, at du kontakter os. Det kan du enten gøre på e-mail: kontakt@tankeogstreg.dk eller på telefon: 297 297 68. 

Så har du lejlighed for at få stillet dine sidste spørgsmål og vi kan aftale, hvad næste step skal være.

Vi glæder os til at snakke med dig.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har allerede en AdWords konto og kampagner kørende, men vil gerne have noget rådgivning uden at forpligte os langvarigt – gør I det?

Ja, det gør vi. I forpligter jer ikke til skulle bruge os de næste 10 år. Vi vil hellere end gerne rådgive og hjælpe jer – også selvom det kun gælder for enkelte timer.

Vi har tidligere haft dårlige oplevelser med en leverandør – hvordan ved vi, at I leverer?

Der er en første gang for alt, men vi har endnu ikke oplevet, at kunder har været utilfreds med vores løsninger. Det tror vi skyldes, at vi har erfaring med det vi laver og at vi gør en dyd ud af, at klarlægge vores kunders behov. Men måske vigtigst af alt, er vi ikke bange for at sige nej til en opgave, hvis vi ikke mener, vi er de rigtige til at løse den – vi er altid ærlige overfor vores kunder.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.

Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk