Tekstforfatter

Fra god formulering til højere konvertering
– værdifulde tekster skriver ikke sig selv

Tekstforfatning

Er din virksomhed helt skarp på, hvilket behov I løser for jeres kunder?
Og endnu vigtigere: kan I formulere det på skrift, så budskabet er klart og så det vækker nysgerrigheden i læseren?

Kommunikation er en svær disciplin, og faldgruberne er mange. Flade formuleringer og uklare budskaber, stavefejl og manglende tegnsætning er en barriere, der forhindrer folk i at blive kunder i din forretning, fordi det efterlader spørgsmål og sår tvivl om jeres kompetencer.

En velformuleret, læsevenlig tekst, der er klar i budskabet og tager hensyn til modtageren, er værdifuld for din virksomhed i alle henseender.

Professionelle tekster efterlader professionelle indtryk, uanset hvem din virksomhed henvender sig til.

Vi skriver

Tekst til hjemmeside

Teksterne til dit website har enorm betydning, fordi de både skal efterlade et overbevisende indtryk hos din virksomheds kunder, men også overbevise Google om at websitet er værd at rangere højt – vi sørger for begge dele.

Tekst til nyhedsbreve

Hvis ikke din virksomheds nyhedsbreve er relevante, bliver de aldrig læst – derimod ender de i papirkurven eller i spamfilteret.
Den situation vil vi gerne hjælpe din virksomhed med at undgå – læs mere om hvordan vi gør det.

U

Tekst til SEO

Søgemaskineoptimering – hvordan gør man? Hvilke midler virker, og hvorfor virker de? Føler du dig også fortabt i Googles digitale jungle af SEO-parametre og mange regler? Læs her hvordan vi hjælper din virksomhed med SEO.

b

Tekst til tryksager

Print er dødt, er der nogen, der påstår… kig dig lige omkring, det passer vidst ikke helt. Vi skriver tekster til brochurer, flyers, kataloger og andre tryksager, dine kunder kan tage og føle på.

Tekst til videospeak

Skal din virksomhed have lavet speaks til jeres videoer, men er usikre på hvordan I griber fortællingen an? Vi skriver både de korte og de lange, de klassiske og de kreative.

Tekst for bureauer

Sidder du på bureauet og mangler rådgivning eller udarbejdelse af tekstforfatning, så giv os et kald. Vi har bred erfaring, er fleksible og skriver til alle brancher og målgrupper.

Hvad skal min virksomhed bruge en tekstforfatter til?

Kort sagt, til at give din virksomhed et professionelt udtryk og sælge dit produkt bedre.

Kommer din virksomhed også til at fokusere for meget på, hvad I gerne vil fortælle jeres kunder og knap så meget på hvad de er interesserede i at høre? Så er I ikke de eneste, desværre.

I skal derimod tage udgangspunkt i kundens behov, problemer og frustrationer, og tale til dem i et toneleje, de forstår og kan identificere sig med. Det er netop dét, vi kan hjælpe din virksomhed med.

Hvad får min virksomhed ud af tekstforfatning?

Hvad enten din virksomhed sælger IT-sikkerhed eller overdækkede altaner, om du sælger fysisk eller online, så hjælper gode tekster din virksomhed til en skarpere profil.

En skarpere virksomhedsprofil afføder bedre Google-rangering, flere kunder og mere salg. I sidste ende handler tekstforfatning nemlig om, at skabe værdi for din virksomhed.

Lad de hjemmelavede tekster og klichéerne stå i kø ovre ved konkurrenten. Lad os skrive dine tekster for dig. Vi skriver tekster, der giver din virksomhed værdi.

Hvad kræver det af mig og min virksomhed?

Når vi skal skrive jeres tekster, har vi brug for at kende jeres virksomhed, jeres målgruppe og jeres udfordringer. Ligesom en arkitekt har brug for at kende byggegrunden og kundens ønsker og behov, inden han tegner huset.

Derfor kræver det, at vi afholder et møde, hvor vi bliver klogere på din virksomhed og jeres kunder.

Det lyder godt – hvordan kommer vi så i gang?

Jo, det starter med, at du kontakter os. Det kan du enten gøre på e-mail: kontakt@tankeogstreg.dk eller på telefon: 297 297 68.
Så har du lejlighed for at få stillet dine sidste spørgsmål, vi kan finde ud af om der er den rette kemi og endeligt aftale, hvad næste step skal være.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg betale for mine tekster, når jeg selv kan skrive dem?

Det skal du heller ikke, hvis du selv har stor succes med det. Vores kunder henvender sig ofte først, når de har krøllet tilstrækkeligt med papir til at fylde hele papirkurven – og i øvrigt brugt utallige timer på det. Værdifulde tekster skriver ikke sig selv, det er derfor vi tilbyder at gøre det.

Jeg læser sjældent selv tekster – hvorfor er det nødvendigt for min virksomhed?

Det er rigtigt, at ikke alle læser meget – det er også rigtigt, at de fleste læser mere, end de selv tænker over. Netop fordi man gør det hver eneste dag. Især om de ting, der har en interesse eller betydning, læser vi – så længe teksten formår at fastholde læserens interesse. Det sørger vi for, den gør.

Vi har tidligere haft dårlige oplevelser med en leverandør – hvordan ved vi, at I leverer?

Der er en første gang for alt, men vi har endnu ikke oplevet, at kunder har været utilfreds med vores løsninger. Det tror vi skyldes, at vi har erfaring med det, vi laver og at vi gør en dyd ud af, at klarlægge vores kunders behov. Men måske vigtigst af alt, er vi ikke bange for at sige nej til en opgave, hvis vi ikke mener, vi er de rigtige til at løse den – vi er altid ærlige overfor vores kunder.

Hvordan kan I arbejde med kunder i alle markeder og brancher, uden det går ud over kvaliteten?

Det kan vi, fordi det – uanset branche og marked – handler om at kommunikere med mennesker. Dine potentielle kunder gider ikke ligegyldige salgstaler. I stedet skal de informeres, fristes, føle tryghed og tillid, og i nogle tilfælde træffe en købsbeslutning. Vi ved, hvilke spørgsmål, vi skal stille for hurtigt at identificere, hvad der betyder noget din virksomheds kunder.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.

Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk