TEKST TIL TRYKSAGER

Som dine kunder kan tage og føle på
– helt bogstaveligt

Tekst til tryksager

Har du behov for produktbeskrivelser, virksomhedsbeskrivelse eller andet tekst, der skal informere, men samtidig beskrive jeres produkter og ydelser, så potentielle kunder bliver så draget af jeres beskrivelse, at de kan se, føle, smage eller dufte dem for sig?

Vi skriver tekster til brochurer, flyers, kataloger og andre tryksager, så godt, at dine kunder kan tage og føle på dem.

Nogle siger, at …

print er dødt. Kig dig lige omkring, det passer vidst ikke helt!

Tryk og print lever i bedste velgående og har stadig sin berettigelse i mange sammenhænge – nogle gange endda mere end det digitale. Det afhænger blandt andet af målgruppen man henvender sig til, hvor man gør det og hvad formålet med budskabet er.

Og vigtigst af alt, så skal budskabet kommunikeres klart og tydeligt.

Hvilke typer virksomheder skriver vi for?

Vi skriver til alle brancher og kundetyper i alle størrelser. Fra den lille, nystartede forretning til de virksomheder, der omsætter for milliarder.

Fordi vi har forretningsforståelse og hurtigt kan identificere hvad der betyder noget for virksomheden og for virksomhedens kunde, tager vi imod alle opgaver.

For os handler det om at skrive til mennesker – det er nemlig mennesker, der skal informeres, fristes og træffe købsbeslutningen.

Det lyder godt – hvordan kommer vi så i gang?

Jo, det starter med, at du kontakter os. Det kan du enten gøre på e-mail: kontakt@tankeogstreg.dk eller på telefon: 297 297 68. 

Så har du lejlighed for at få stillet dine sidste spørgsmål, vi kan finde ud af om der er den rette kemi og endeligt aftale, hvad næste step skal være. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har allerede noget tekstmateriale – er det noget I kan bruge?

Ja, det er ofte en fordel, hvis din virksomhed allerede har noget tekstmateriale, som vi kan finde inspiration til stil og tone. Fortvivl ikke, hvis det ikke er tilfældet. Det er langtfra en nødvendighed og vi skriver også ofte helt fra bunden.

Vi har tidligere haft dårlige oplevelser med en leverandør – hvordan ved vi, at I leverer?

Der er en første gang for alt, men vi har endnu ikke oplevet, at kunder har været utilfreds med vores løsninger. Det tror vi skyldes, at vi har erfaring med det vi laver og at vi gør en dyd ud af, at klarlægge vores kunders behov. Men måske vigtigst af alt, er vi ikke bange for at sige nej til en opgave, hvis vi ikke mener, vi er de rigtige til at løse den – vi er altid ærlige overfor vores kunder.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.

Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk