marketing
på abonnement

Vores faste, men fleksible løsning til din virksomhed
– der fjerner byrden og den dårlige samvittighed fra jeres skuldre

Får din virksomhed gjort nok ved det?

Udnytter din virksomhed det fulde potentiale i jeres hjemmeside, sociale profiler, nyhedsbreve og PR?

Eller har du en fornemmelse af, at din virksomhed går glip af potentielle kunder, fordi jeres marketing og kommunikation ender i halvhjertede løsninger, der ikke bliver fulgt op på?

Marketing på abonnement er vores løsning til din virksomhed, hvis I er frustrerede over, at I ikke får gjort nok ved bl.a. website, nyhedsbrev, kundecases og sociale profiler. Og I samtidig ønsker jer professionel kommunikation, som understøtter og forbedrer virksomhedens salgsindsats – uden at fastansætte en medarbejder.

F*** janteloven!!!

Vi vil faktisk nødigt træde vores kommende kunder over tæerne, inden vi overhovedet har påbegyndt et samarbejde.

Alligevel vover vi at sætte janteloven til side et øjeblik og sige, at vi kan udføre jeres marketing bedre og mere effektivt, end I selv gør lige nu!

Det kan vi, fordi vi ved, hvad der virker og hvad der skal til, for at skabe værdi for din virksomhed.

Du er velkommen til at tage os på ordet og invitere til en uforpligtende snak – så kan du selv vurdere, om der er noget om snakken og hvordan kemien fungerer. Ring til os på: 297 297 68 eller send en mail på kontakt@tankeogstreg.dk

Abonnements-eksempler

Herunder finder du eksempler på vores abonnementsløsninger.
Den endelige aftale om et abonnement kan sagtens afvige fra eksemplerne.

Priserne er angivet ekskl. moms.

De 4 største fordele ved marketing på abonnement:

  1. Målrettet marketing som understøtter din virksomheds salgsarbejde og tiltrækker flere kunder
  2. En professionel marketingindsats, der nemt skaleres op eller ned, og vælges til eller fra – uden I behøver at fastansætte en medarbejder
  3. Når man står midt i det, er det svært at kommunikere effektivt uden at blive indforstået – nye øjne på virksomheden og jeres marketing er derfor guld værd
  4. Et endegyldigt farvel til jeres dårlige samvittighed over ikke at få gjort noget ved virksomhedens marketing
“Rune Kaas fra Tanke & Streg har fast været vores eksterne marketing- og kommunikations-medarbejder gennem mere end to år. For os har det vigtigste i samarbejdet været, at Rune er enormt skarp til at ramme præcis den tone og den positive historie, som vi ønsker at kommunikere uden at det bliver for selvfedt.

Derudover har Rune bidraget til, at vi i dag kommunikerer langt mere professionelt og hyppigere, end vi gjorde tidligere. Det, kan vi mærke, giver resultater på bundlinjen.” Karin Elbek

Partner, RUM

Hvordan fungerer det i praksis?

Vi udfører meget gerne arbejdet fra et skrivebord i din virksomhed. Det giver os mulighed for at komme så tæt på dig, din forretning og dine kunder som muligt, og skaber derfor optimale forudsætninger for at opnå de bedste resultater af vores samarbejde.

Alternativt arbejder vi eksternt fra eget kontor i løbende dialog med jer omkring opgaver og jeres udfordringer. Fremgangsmåden er helt op til jer og arbejdsmåden kan sagtens variere i perioder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er bindingsperioden for jeres abonnementer?

Bare roligt, vi binder jer ikke på hænder og fødder. Abonnementet kan opsiges til hver en tid, hvis I af en eller anden grund ikke har lyst til at fortsætte samarbejdet. Aftalen gælden kun måneden ud for opsigelsesdatoen.

Min virksomheds behov er anderledes end det, I nævner som eksempel?

Intet problem – det er netop også kun eksempler. Vi tilpasser altid vores abonnementer efter aftale med vores kunder, så de passer til den enkeltes behov og udfordringer.

Vi har tidligere haft dårlige oplevelser med en leverandør – hvordan ved vi, at I leverer?

Der er en første gang for alt, men vi har endnu ikke oplevet, at kunder har været utilfreds med vores løsninger. Det tror vi skyldes, at vi har erfaring med det vi laver og at vi gør en dyd ud af, at klarlægge vores kunders behov. Men måske vigtigst af alt, er vi ikke bange for at sige nej til en opgave, hvis vi ikke mener, vi er de rigtige til at løse den – vi er altid ærlige overfor vores kunder.

Hvordan afregnes timeantallet og kan de variere i perioder?

Vi benytter selv tidsregistrering i vores arbejde, så vi altid ved præcis hvor lang tid vi bruger på en opgave. Det sikrer, at du ikke betaler for noget, din virksomhed ikke får. Hvis timeantallet i en given perioden er højere eller lavere end aftalt, kompenseres der blot herfor i en anden periode. Det er mere fleksibelt og sikrer det optimale udbytte.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.
Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk