RUM

Arkitektvirksomheden RUM:
“Hjælp os med at booste vores kommunikation!”

”Hjælp os med at booste vores kommunikation!”

Sådan lød udmeldingen fra arkitektvirksomheden RUM, da vi blev kontaktet af dem første gang. RUM ønskede at sætte skub i sin kommunikation med henblik på at forstærke sin brand identitet. Dels for at øge selvbevidstheden internt og dels for at være mere tydelig overfor eksterne interessenter.

Dog ønskede RUM hverken en fuldtidsansat kommunikationsmedarbejder eller et fastlåst samarbejde med et eksternt bureau – de ønskede derimod en løsning uden faste, skemalagte forpligtelser.

 

Kommunikation på abonnement

Vi foreslog RUM en aftale om Kommunikation på abonnement. Hermed skulle de ikke binde sig i større omfang end nødvendigt, og kunne samtidig drage størst nytte af os i de perioder, hvor det var mest relevant.

“Rune Kaas fra Tanke & Streg har fast været vores eksterne kommunikations-medarbejder gennem mere end to år. For os har det vigtigste i samarbejdet været, at Rune er enormt skarp til at ramme præcis den tone og den positive historie, som vi ønsker at kommunikere uden at det bliver for selvfedt.

Derudover har Rune bidraget til, at vi i dag kommunikerer langt mere professionelt og hyppigere, end vi gjorde tidligere. Det, kan vi mærke, giver resultater på bundlinjen.”

Karin Elbek

Partner, RUM

Historien om RUM skulle genskrives

I årene op til starten af vores samarbejde havde RUM gennemgået en større udvikling og oplevet stor fremgang. Med en hel del nye ansigter ombord på RUM-skibet, var det vigtigt for ledelsen, at den historie, virksomhedens medarbejdere fortalte, når de var ude omkring, var mere ensartet. Samtidig ønskede ledelsen, at den gode historie, der var at fortælle om RUM, blev bredt ud over hele landet.

Stor signalværdi og øget selvbevidsthed

RUM kommunikerer nu skarpere, hyppigere, mere relevant og mere målrettet end før. Det betyder, at de sender tydelige, positive signaler til omverden om, at RUM er en virksomhed, der har vind i sejlene og fagligt befinder sig i subtoppen af landets allerbedste arkitekter.

Resultaterne af samarbejdet er kommet til udtryk på flere måder …

  • Genskrivelse af historien om RUM har medført klarere selvforståelse og tydeligere brand identitet
  • Den nye PR-strategi har medført bedre og hyppigere kommunikation af RUMs aktiviteter og projekter
  • Værdifuld kommunikation har øget kendskabet til RUM blandt eksterne interessenter

Nye øjne på virksomheden

For at øge selvbevidstheden i virksomheden valgte vi bevidst at udfordre den nuværende interne kommunikation. Vi kom med nye øjne på virksomheden og anfægtede måden hvorpå RUM så sig selv. Den udfordring tog RUM positivt imod og i sidste ende var den faktor afgørende for, at de som virksomhed kunne se den interne kommunikation i et nyt perspektiv og bevæge sig i en ny retning.

Desuden dedikerede RUM sig til projektet ved at ansætte os. Det i sig selv har bevirket, at RUMs ønske om at gøre noget ved deres kommunikation, endelig blev realiseret.

Vores opgaver for RUM var blandt andet …

  • Artikler om projekter og nyheder til RUMs hjemmeside skrevet med nye vinkler og i et aktivt og levende sprog
  • Pressemeddelelser, der har skabt medieomtale i landsdækkende medier
  • Genskrivelse af internt og eksternt kommunikationsmateriale til et nyt og mere professionelt niveau
  • LinkedIn opslag, der har spredt ringe i vandet og skabt målrettet omtale i relevante erhvervsnetværk

Fleksibel samarbejdsform

Vores samarbejde med RUM har stået på i over 2 år nu.

Samarbejdsformen har været kendetegnet ved stor fleksibilitet, der har givet RUM muligheden for at skalere op og ned i tid, alt efter behov og hvad der passede dem bedst.

Helt konkret har vi vekslet mellem et månedligt møde med planlægning, over en ugentlig arbejdsdag ved RUM selv, til perioder hvor vi arbejdede fra eget kontor med planlægning over telefon og mail.

Lyder kommunikation på abonnement, som noget for din virksomhed? Læs mere om det her.

Om RUM

RUM er en succesfuld arkitektvirksomhed med knap 20 år på bagen. Virksomheden beskæftiger 37 medarbejdere og har hovedkontor i Horsens, hvorfra de tegner kreative løsninger for kunder i hele landet.
Læs mere om RUM her

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.

Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk