TEKSTFORFATTER TIL HJEMMESIDE

Tekster der taler til forbrugeren i øjenhøjde
– og tager hensyn til søgemaskiner

Webtekster der giver din virksomhed værdi

Ved du, hvorfor teksterne til din hjemmeside har enorm betydning for din forretning?

Det har de, fordi de både skal efterlade et overbevisende indtryk hos din virksomheds kunder og andre besøgende, men også overbevise Google om at hjemmesiden er værd at rangere højt, når folk søger på jeres produkter.

Teksterne skal altså både udstråle professionalisme, sælge produktet godt og tale til målgruppen i øjenhøjde. Men de bør også tage hensyn til Google og søgeoptimeringen. Det er en balancegang, der kræver en indsats bag tasterne.

Vidste du, at …

du kun har 2 sekunder til at overbevise besøgende om at blive på din hjemmeside, inden de forlader den igen?

Derfor er det enormt vigtigt, at websitet er overskueligt i sin struktur og overbevisende i sin kommunikation.  Med andre ord skal du vælge dine ord med omhu.

Dine besøgende er utålmodige og ubarmhjertige

Du har kun 2 sekunder til at overbevise og fastholde besøgende på din hjemmeside (hvis du læser det her nu, har vi altså gjort noget rigtigt). Fanger du dem ikke øjeblikkeligt, er de væk inden du overhovedet har indledt din salgstale.

Derfor skal din virksomhed være klar i budskabet og I skal fremstå indbydende og overbevisende i jeres kommunikation fra start til slut.

Hvordan skriver vi webtekst til din virksomhed?

Vi skriver til målgruppen, og skriver det, de har behov for at vide. Fordi vi skriver til mennesker, skriver vi også, så de føler noget og føler sig hørt, når de besøger jeres hjemmeside.

Overskuelige og læsevenlige tekster, der fungerer online er en nødvendighed, hvis ikke din virksomheds besøgende skal drukne i tekst. Desuden skriver vi altid SEO-venlige tekster, som Google også er glad for.

Vi har brug for at kende din virksomhed og jeres kunder lidt bedre, inden vi rammer tasterne. Derfor starter vi altid med et indledende møde eller en snak over telefonen omkring din virksomhed og ikke mindst virksomhedens kunder.

Hvis din virksomhed allerede har en hjemmeside eller andet kommunikationsmateriale, vi kan finde inspiration til stil og tone, er det naturligvis brugbart, men ikke en nødvendighed.  

“Jeg vidste jo egentlig godt, hvad jeg ville have, der skulle stå på min virksomheds hjemmeside – det lød bare ikke rigtig godt, når jeg så endelig selv skrev det, og så tog det enormt lang tid.

Rune fra Tanke & Streg hjalp mig lynhurtigt med at skrive samtlige tekster til min virksomheds nye hjemmeside, så vi endelig kunne få det lanceret. Det, der overraskede mig mest, var, at Rune uden særlig meget input ramte den helt rigtige tone, så teksterne talte direkte til vores målgruppe.”

Gustav Wenneberg

Ejer, Blue Search & Selection

Det lyder godt – hvordan kommer vi så i gang?

Jo, det starter med, at du kontakter os. Det kan du enten gøre på e-mail: kontakt@tankeogstreg.dk eller på telefon: 297 297 68.
Så har du lejlighed for at få stillet dine sidste spørgsmål, vi kan finde ud af om der er den rette kemi og endeligt aftale, hvad næste step skal være.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg betale for mine tekster, når jeg selv kan skrive dem?

Det skal du heller ikke, hvis du selv har stor succes med det. Vores kunder henvender sig ofte først, når de har krøllet tilstrækkeligt med papir til at fylde hele papirkurven – og i øvrigt brugt utallige timer på det. Værdifulde tekster skriver ikke sig selv, det er derfor vi tilbyder at gøre det.

Jeg læser sjældent selv tekster – hvorfor er det nødvendigt for min virksomhed?

Det er rigtigt, at ikke alle læser meget – det er også rigtigt, at de fleste læser mere, end de selv tænker over. Netop fordi man gør det hver eneste dag. Især om de ting, der har en interesse eller betydning, læser vi – så længe teksten formår at fastholde læserens interesse. Det sørger vi for, den gør.

Vi har tidligere haft dårlige oplevelser med en leverandør – hvordan ved vi, at I leverer?

Der er en første gang for alt, men vi har endnu ikke oplevet, at kunder har været utilfreds med vores løsninger. Det tror vi skyldes, at vi har erfaring med det, vi laver og at vi gør en dyd ud af, at klarlægge vores kunders behov. Men måske vigtigst af alt, er vi ikke bange for at sige nej til en opgave, hvis vi ikke mener, vi er de rigtige til at løse den – vi er altid ærlige overfor vores kunder.

Hvordan kan I arbejde med kunder i alle markeder og brancher, uden det går ud over kvaliteten?

Det kan vi, fordi det – uanset branche og marked – handler om at kommunikere med mennesker. Dine potentielle kunder gider ikke ligegyldige salgstaler. I stedet skal de informeres, fristes, føle tryghed og tillid, og i nogle tilfælde træffe en købsbeslutning. Vi ved, hvilke spørgsmål, vi skal stille for hurtigt at identificere, hvad der betyder noget din virksomheds kunder.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.

Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk