TEKSTFORFATNING FOR BUREAUER

Vi hjælper dit bureau med tekstforfatning
– knivskarpt og fleksibelt

Har dit bureau brug for en tekstforfatter?

Løber I pt. hurtigere, end jeres egne ordsmede kan følge med? Er jeres normale tekstforfatter overbooket, syg eller ukampdygtig af andre årsager? Eller måske har I bare ikke en tekstforfatter i huset, og har derfor brug for hjælp til teksterne?

Vi er effektive, fleksible og har mange års erfaring med både webtekster, reklametekster, tekster til social media, tekst til video-speaks og meget andet.

Hvis du sidder på et bureau og mangler enten rådgivning eller udarbejdelse af tekster, så giv os et kald.

 

Hvilke kunder og brancher skriver vi til?

Vi har erfaring med at skrive til alle brancher og virksomheder i alle størrelser. Fra den lille, nystartede forretning til de virksomheder, der omsætter for milliarder.

Fordi vi har forretningsforståelse, og hurtigt kan identificere hvad, der betyder noget for en specifik virksomhed og dennes kunder, er vi endnu ikke stødt på en kunde eller branche, vi ikke kunne skrive til.

Og lad os være helt ærlige – 9 ud af 10 gange handler det for os langt mere om at skrive i øjenhøjde til mennesker om de behov, de nu har, fremfor om hvor fantastisk din virksomhed er og hvilke vidunderlige egenskaber jeres produkter og ydelser har.

Det er trods alt mennesker, der gerne skal ende med at træffe en købsbeslutning i sidste ende.

Ingen regler uden undtagelser, for i nogle tilfælde henvender tekster sig faktisk også til søgemaskiner, det tager vi selvfølgelig også højde for.

Vi skriver blandt andet …

Tekster til website

Tekster til nyhedsmails

Tekst til Social Media-platforme

Tekster til søgeoptimering & AdWords

Tekster til videospeak

Tekster til tryksager som brochurer, flyers, kataloger mm.

Vi hjælper dig med tekster nu og her

Selvom det kunne være en værdifuld ydelse at tilbyde, så kan vi ikke skrue tiden tilbage. Men hvis du havde en deadline for tekstmaterialet i går, så står vi klar til at hjælpe dig nu og her. Vi har fart over tasterne, uden at det går ud over kvaliteten.

Vi er hurtige til at finde din kundes tone ud fra eksisterende materiale. Og vi skriver med jeres oplæg, som retningslinjerne for tekstens udformning, uden blot at gentage samme smøre.

 

Hvad koster det?

Vores samarbejde med forskellige bureauer starter ofte ud som en enkelt opgave, for derefter at udvikle sig til et fast samarbejde. Ja, faktisk har vi aldrig prøvet, at det ikke er sket.

Derfor falder den type samarbejde ind under det, vi kalder for Marketing på abonnement, som er vores tilbud til virksomheder om et fast samarbejde prismæssigt, på fleksible vilkår tidsmæssigt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan I arbejde med kunder i alle markeder og brancher, uden det går ud over kvaliteten?

Det kan vi, fordi vi har forretningsforståelse og hurtigt kan identificere, hvad der betyder noget for virksomheden og for virksomhedens kunder. For os handler det om at kommunikere til mennesker – det er nemlig mennesker, der skal informeres, fristes og forhåbentlig til sidst træffe en købsbeslutning.

Hvordan fungerer samarbejdet?

Vi fungerer som underleverandør af tekster til alt fra små design- og mediebureauer over digitale bureauer til et af landets største reklamebureauer.

Vi har erfaring med, at det starter med en mindre opgave, og at vores samarbejde derefter udvikler sig til et længerevarende bekendtskab.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.

Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk