Måling & visualisering

Synliggør resultaterne af jeres marketingindsats
– det giver overblik og spreder forståelsen på tværs af afdelinger

Få overblik over resultatet af din virksomheds marketingindsats

Har du selv mistet overblikket over hvilke data og resultater din virksomhed besidder, hvor I skal justere og hvor I skal have et øget fokus?

Eller kommer du til kort når du skal forklare resultatet af din virksomheds marketingsindsats overfor kolleger og chefer?

Hvis din virksomhed er klar til at gå et digitalt skridt videre, så læs med her…

Vidste du, at …

du med et Business Dashboard kan inddrage data og resultater fra alle online aktiviteter i din virksomhed, så I får det komplette overblik?

Business Dashboards måler og visualiserer

Resultater af din virksomheds marketingindsats kan og skal måles. Men derudover ville den være endnu mere værdifuld, hvis den blev overskuelig for dig selv, og synlig for dine kollegaer og din chef.

Der bliver i dag sat digitale aftryk mange steder, så kunsten er at samle dem op, analysere dem og finde ud af, hvad der skaber værdi for jeres forretning.

Med Business Dashboards bliver resultaterne af marketingindsatsen målt og indsamlet et sted, så det bliver tydeligt, hvad der fungerer og hvor der skal optimeres.

Yderligere visualiseres resultaterne også. Visualiseringen er vigtig for at kunne skabe en tværgående forståelse internt i virksomheden. Lykkes det, er det et stærkt fundament for at digitalisere din virksomhed og dermed få det optimale ud af alle jeres online marketingaktiviteter.

Din virksomhed kan eksempelvis måle og visualisere …

 

Trafik fra sociale medier, Google eller andre steder

ROI på alle online marketingaktiviteter

Konverteringsgrader på alle platforme

Budgettering

 

Ja, rent ud sagt kan I måle på lige, hvad der giver mening for jer!

En fleksibel løsning, der giver dig styringen

Business Dashboards er fleksible og du bestemmer selv hvilke områder du vil måle på. Du kan inddrage data og resultater fra alle dine online aktiviteter, så du får det komplette overblik.

Vores erfaring siger os, at virksomheder, der begynder at måle sine indsatser og resultater oplever stor vækst. Og yderligere skaber det en bedre intern forståelse på tværs af afdelinger.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Vil du høre mere? Så kontakt os med det samme. Du kan fange os på mail: kontakt@tankeogstreg.dk eller telefon: 297 297 68.

Vi glæder os til at snakke med dig.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.

Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk