Blue search & selection

“Skriv alle teksterne til vores website
– vi får det aldrig gjort selv!”

Når du godt ved, hvad der skal stå, men aldrig kommer i mål uden hjælp

I forbindelse med at rekrutteringsvirksomheden, Blue Search & Selection, skulle havet lavet en ny hjemmeside, skulle der skrives en række tekster hertil.

Virksomhedens ejer, Gustav Wenneberg, vidste egentlig godt, hvad der skulle stå og i hvilken tone, teksten skulle skrives …

… problemet var bare, at hvis de selv skulle skrive teksterne, ville det aldrig ske. De havde løbet hovedet mod muren flere gange og erkendt, at de aldrig ville komme i mål, uden hjælp til at skrive teksterne.

Vidste du, at …

du kun har 2 sekunder til at overbevise besøgende om at blive på dit website, inden de forlader det igen?

Derfor er det enormt vigtigt, at websitet er overskuelig i sin struktur og overbevisende i sin kommunikation. Med andre ord skal du vælge dine ord med omhu.

At skrive webtekster, der virker

Opgaven var ligetil: ”skriv alle teksterne til vores nye website, og skriv dem i vores tone med vores målgruppe for øje”. Med andre ord skulle vi hjælpe Blue Search i mål, på et tidspunkt, hvor de selv var gået i stå.

 

Et afgørende skridt videre

Kort tid efter Blue Search henvendte sig til os, stod de med færdige tekster til deres nye website. Tekster, der taler til målgruppen, i den rette tone og som beskriver de problemer kunderne har.

Et resultat, der betød at virksomheden kom det afgørende skridt og kunne lancere deres nye website.

“Jeg vidste jo egentlig godt, hvad jeg ville have, der skulle stå på min virksomheds hjemmeside – det lød bare ikke rigtig godt, når jeg så endelig selv skrev det, og så tog det enormt lang tid.

Rune fra Tanke & Streg hjalp mig lynhurtigt med at skrive samtlige tekster til min virksomheds nye hjemmeside, så vi endelig kunne få det lanceret. Det, der overraskede mig mest, var, at Rune uden særlig meget input ramte den helt rigtige tone, så teksterne talte direkte til vores målgruppe.”

Gustav Wenneberg

Ejer, Blue Search & Selection

En enkel og kort proces

Der ligger ikke meget hokus pokus til grund for løsningen af opgaven. Det har ikke været en ressourcekrævende proces, tværtimod var den enkel og ligetil:

Vi afholdte et møde, hvor vi lavede et interview med ejer af Blue Search, Gustav Wenneberg, hvor han forklarede om virksomheden og problemstillingen. 

Med det udgangspunkt var opgaven hurtigt defineret og vi havde tilstrækkeligt materiale til at skrive teksterne herudfra.

Første udkast krævede kun få, mindre rettelser, før det endelige produkt lå færdigskrevet.

 

Værdifulde tekster skriver ikke sig selv

Tekster til website er en klassisk udfordring for virksomheder, hvis de selv vælger at skrive dem.

Det er det bl.a. fordi, det kan være svært for virksomheder selv at vide, hvad der er vigtigt at fortælle og selv hvis de ved, hvad der skal stå, er faren at blive for perfektionistisk omkring det, så arbejdet bliver endnu mere tidskrævende.

Konsekvensen er, at de mister modet, projektet strander midtvejs, ufærdigt og uforløst.

Resultatet bliver derfor ofte bedre og billigere, hvis man får professionel hjælp til teksterne.

 

Om Blue Search & Selection

Blue Search & Selection er en rekrutteringsvirksomhed, med base i Silkeborg. Virksomheden arbejder med rekruttering og test af talenter og skaber værdi ved at tilstræbe det unikke, både i mødet med virksomheden og i mødet med kandidaten.

Læs mere om Blue Search & Selection her!

Har du et spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.

Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk