Data & Strategi

Verden anno 2018 er digital
– har din virksomhed taget et digitalt standpunkt?

Data er guld værd

– intet mindre. Hvis det bliver taget i brug og hvis det bliver brugt hensigtsmæssigt. Derfor skal din virksomhed gøre brug af jeres data.

Verden anno 2018 er digital. Det er din virksomheds kunder også i højere eller mindre grad. Din virksomhed er derfor nødt til at tage et digitalt standpunkt før eller siden.

Læs videre her for at se hvordan vi kan hjælpe din virksomhed …

Vi laver

Måling & Visualisering

Jeres data er kun værdifuld, hvis I måler og analyserer den. Vil du gerne skabe dig et overblik over alle din virksomheds data og resultater?

Rådgivning

Vi taler af flere års erfaring, når vi rådgiver vi dig om, hvordan din virksomhed skal lave kommunikation og online markedsføring.
f

Digital Strategi

Er din virksomhed udfordret af de mange digitale muligheder? Vi hjælper jer med at udarbejde en digital strategi og realisere den.

Bruger din virksomhed jeres kundedata?

Mange virksomheder er ikke klar over hvilke mængder data de besidder. Hvis din virksomhed også bruger store mængder data, til meget lidt, er I ikke de eneste.

Desværre går I glip af mere end vi kan beskrive, uden at skrive en roman. Det vigtigste I går glip af, er mulighed for at personliggøre jeres kunderelationer online.

Massekommunikation er forbeholdt varsler om naturkatastrofer eller epidemier, så hvis din virksomhed sælger alt andet end det, skal I bruge jeres kundedata til at personliggøre jeres kommunikation, så jeres kunder føler sig set, hørt og talt til – så de føler sig værdsat.

Kan I det, styrker I relationen til jeres kunder og chancen for at I kan sælge jeres produkt – både lige nu og i fremtiden – er betydelig større.

Vidste du, at …

at besøgende sætter spor og aftryk over alt, når de bevæger sig rundt på din virksomheds website?

Det betyder, at I har en masse værdifuld information om potentielle og nuværende kunder, I kan drage fordel af, til at optimere jeres markedsføring?

Strategi og handlingsplan

Uden en strategi og handlingsplan kører din virksomhed uden en GPS. Og med bind for øjnene. Det er af flere årsager ikke hensigtsmæssigt. Med andre ord: I skal være usædvanlig heldige, hvis I kommer i mål før jeres konkurrenter.

Hvis man vælger at gå strategisk til værks, er chancerne for at opnå succes væsentlig større. Og sandsynligvis også billigere på sigt. Vi tror på, at data nøglen til online succes. Og vi tror på, at strategi er nødvendigt for at lykkes med at bruge sin data.

Mulighederne i dag er mange og store. Vil du gerne bruge din virksomheds data optimalt? Det vil vi gerne hjælpe jer med.

Derfor skal din virksomhed benytte sig af data …

Når din virksomhed benytter sig af faktuelle data, giver I jer selv et betydeligt stærkere grundlag for at træffe de rigtige beslutninger, der fører jer i den rigtige retning, end hvis I træffer beslutninger ud fra jeres mavefornemmelse.

Hvad kræver det af mig og min virksomhed?

Når vi skal hjælpe jer med at få det maksimale ud af jeres data og lægge den rette digitale strategi, har vi brug for at kende jeres virksomhed, jeres målgruppe og jeres udfordringer. Ligesom en arkitekt har brug for at kende byggegrunden og kundens ønsker og behov, inden hun tegner huset.

Derfor kræver det, at vi afholder et møde, hvor vi bliver klogere på din virksomhed, jeres kunder, jeres mål og jeres ambitioner for et samarbejde.

Det lyder godt – hvordan kommer vi så i gang?

Jo, det starter med, at du kontakter os. Det kan du enten gøre på e-mail: kontakt@tankeogstreg.dk eller på telefon: 297 297 68. 

Så har du lejlighed for at få stillet dine sidste spørgsmål, vi kan finde ud af, om der er den rette kemi og endeligt aftale, hvad næste step skal være. 

Vi glæder os til at snakke med dig.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.

Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk