TEKST TIL SEO

Du kommer ikke uden om SEO
– fordi din virksomheds kunder googler, før de gør andet

Du kommer ikke uden om søgemaskine-optimering

Du kender det måske selv: du skal finde en løsning på et problem. Hvad gør du? Hvis du gør som 95% af alle andre danskere, så tyer du til Google. Google hjælper nemlig brugere, med at finde dét, de har brug for.

Derfor hjælper Google også dine potentielle kunder med, at finde din virksomhed, når de mangler svar på et spørgsmål eller søger efter et konkret produkt eller ydelse, som du tilbyder – hvis du altså har gjort dit SEO-arbejde godt nok.

Vidste du, at …

SEO er en forkortelse for det engelske udtryk Search Engine Optimization?

Hvad er søgemaskine-optimering? (SEO)

Søgemaskineoptimering (SEO) er en betegnelse for det arbejde man laver, når man vil optimere chancerne for, at ens virksomhed figurerer i toppen af Googles organiske søgeresultater.

Det, at din virksomhed ligger i top tre på Google, når brugere søger på noget, der relaterer sig til din virksomhed, har nemlig afgørende betydning for, hvorvidt de finder ind til jeres website eller ej.

Man betaler ikke Google nogle penge for SEO, da det handler om indholdet på din virksomheds eget website.

Hvorfor skal min virksomhed lave SEO?

Fordi I gerne vil være den første udbyder i rækken, når nye kunder skal vælge produktløsninger eller leverandør. Eller bare helt generelt, når din virksomhed skal gøre opmærksom på sig selv.

Det handler om din virksomheds synlighed og om, at I står forrest i rækken af udbydere på markedet.

Vi vil nødigt løfte pegefingeren, som en anden bedrevidende autoritet over for dig og din virksomhed. Tværtimod vil vi gerne hjælpe jer, så derfor serverer vi den råt for usødet: din virksomhed mister kunder uden SEO!

Det lyder voldsomt, men din virksomhed risikerer at gå glip af mange potentielle kunder og dermed mange salg, hvis I ikke indtænker søgemaskineoptimering som en essentiel del af jeres markedsføringsstrategi.

Vidste du, at …

72% af de personer, der søger på Google, aldrig går videre til side 2, men kun klikker på resultater, der er vist på side 1?

Derfor har SEO afgørende betydning for synligheden af din virksomhed!

Hvad får min virksomhed ud af SEO?

Som sagt, så opnår din virksomhed bedre resultater i Google og dermed øget synlighed i markedet. Derfor får I også mere trafik til jeres website, som kan udmunde i større kendskab, flere varme leads og mere salg, afhængig af din virksomheds formål og behov.

SEO er kort sagt en af de absolut mest effektive former for online markedsføring, din virksomhed kan lave, og burde stå øverst på din virksomheds dagsorden, uanset hvilken branche I befinder jer i.

SEO tekster er ikke den eneste mulighed for at figurere øverst i Googles søgeresultater. Google AdWords er en anden mulighed, når det kommer til synligheden på Google. De to værktøjer er hinandens venner og din virksomhed kan derfor drage nytte af, at benytte begge samtidigt

Det lyder godt – hvordan kommer vi så i gang?

Jo, det starter med, at du kontakter os. Det kan du enten gøre på e-mail: kontakt@tankeogstreg.dk eller på telefon: 297 297 68. 
Så har du lejlighed for at få stillet dine sidste spørgsmål, vi kan finde ud af om der er den rette kemi og endeligt aftale, hvad næste step skal være. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vidste du, at …

kvaliteten af indholdet på dit website, er én af de vigtigste faktorer, hvis du vil påvirke din placering i Googles søgeresultater?

Jo længere tid besøgende bruger på jeres website, jo mere værdifuldt vurderer Google jeres website til at være og placerer det derfor højere i søgeresultaterne!

Hvad kræver SEO af mig og min virksomhed?

Vi tilbyder at gøre arbejdet for dig og din virksomhed. Det vil sige, at vi laver alt benarbejde, hvis det er dét I har brug for. Alternativt kan vi fungere som rådgivere eller videreudvikle og optimere jeres nuværende strategi.

 

Sådan arbejder vi med SEO

Vi arbejder strategisk med SEO. Det vil sige at vi starter med en analyse af jeres virksomhed, jeres website, jeres kunder og det de søger på. Herefter sætter vi et mål og lægger en handlingsplan for hvordan dette mål opfyldes. Til sidst gør vi dét, der skal til for at nå målet.

det giver dig og din virksomhed tryghed i processen og sikrer et værdifuldt resultat.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det nødvendigt med søgeoptimerede tekster?

Det er det, fordi verden anno 2018 er digital og fordi langt størstedelen af os alle Googler, når vi gerne vil finde informationer på et givent område – både privat og på jobbet. Er dine tekster ikke søgeordsoptimerede bliver dit website aldrig vist, når potentielle kunder prøver at finde løsninger som din virksomhed tilbyder – det betyder, at I går glip af potentielle kunder og omsætning.

Hvordan kan I arbejde med kunder i alle markeder og brancher, uden det går ud over kvaliteten?

Det kan vi, fordi det – uanset branche og marked – handler om at kommunikere med mennesker. Dine potentielle kunder gider ikke ligegyldige salgstaler. I stedet skal de informeres, fristes, føle tryghed og tillid, og i nogle tilfælde træffe en købsbeslutning. Vi ved, hvilke spørgsmål, vi skal stille for hurtigt at identificere, hvad der betyder noget din virksomheds kunder.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.

Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk