MODERNE MARKETING

Kommunikation med en digital og strategisk tilgang
– fordi vi ved, det virker

Vi tror på moderne marketing

Hvis din virksomhed ønsker hjælp til klassiske markedsføringsmetoder som kanvas salg, avisannoncer m.v. kan vi desværre ikke hjælpe dig.

Ønsker I derimod rådgivning eller hjælp til professionel kommunikation med en digital og strategisk tilgang, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig. 

Vi tror på moderne markedsføring, fordi vi ved, at det virker.

Vi hjælper din virksomhed med …

  • Kommunikation, efterlader virksomhed et professionelt indtryk og rammer målgruppen præcist
  • Digitale strategier, der skaber værdi for din virksomhed på lang sigt
  • Online markedsføring, der tiltrækker flere kunder til din virksomhed

Digitale aftryk skaber brugbart data

Data…? Det lyder dødkedeligt!
Umiddelbart ja, men hvis det kan øge din virksomheds konverteringsgrad betydeligt, lyder det måske mere interessant?

Vi sætter alle sammen digitale aftryk, når vi bevæger os rundt på nettet. Når vi søger på Google, besøger et website, åbner en nyhedsmail, liker noget på de sociale medier eller bruger en app, så efterlader vi et aftryk.

Hver for sig skaber de aftryk ikke den store værdi. Men benytter man flere af dem i samspil med hinanden, resulterer det i en yderst værdifuld mængde data. Data som kan bruges til at målrette din virksomheds markedsføring efter demografi, køn, alder, interesser, uddannelse, job og meget andet.

Vi laver flere former for online markedsføring …

Email marketing, SoMe marketing, SEO, Google annoncering og tekster til website m.v.

Nye værktøjer, mere målrettet markedsføring

Nye annonceformer, nye målingsværktøjer, nye markedsføringsregler … kan din virksomhed følge med?

Google, Facebook og andre annonceudbydere forfiner og udvider konstant paletten af muligheder til at segmentere og optimere virksomheders markedsføring. Det betyder, at din virksomhed kan lave markedsføring, der ikke generer og irriterer personer uden interesse, men derimod har større relevans, for de rigtige personer.

Det giver mulighed for at ramme din virksomheds målgruppe helt specifikt og påvirke potentielle kunder i flere stadier af købsrejsen. Hvis din virksomhed formår at bruge de digitale værktøjer korrekt og i samspil med hinanden, vil det være yderst værdifuldt for jer på flere niveauer.

 

Vi tror på tal og statistikker

Er du træt af, at komme til kort, når du skal svare på resultaterne af de markedsføringstiltag, du laver på vegne af din virksomhed? Det forstår vi godt.

Vi mener, at hvis de initiativer vi sætter i søen, skal have værdi for hele din virksomhed, så skal I kunne måle resultaterne. Først og fremmest for at vide, hvad der virker, og for at kunne optimere jeres markedsføring.

Men også fordi synlige resultater kan sprede forståelsen af virksomhedens salg- og markedsføringstiltag til hele virksomheden. Det er altså ikke længere kun til gavn for specifikke afdelinger, men bidrager også til den interne virksomhedsforståelse.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt mig, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores ydelser.
Jeg lover dig, at du vil få min ærlige vurdering og klare svar.

Rune Kaas – Ejer, Tanke & Streg

Tlf.: 297 297 68
Mail: rune@tankeogstreg.dk